Image Top slider

Afspraak is afspraak!

Image Top slider

Afspraak is afspraak!

Administratie

Tax&zo ondersteunt vele bedrijven en particulieren. Dit doen we door onze opgebouwde kennis en ervaring professioneel in te zetten bij onze klanten. Tax&zo levert een veelzijdig pakket van administratieve, boekhoudkundige en belasting adviserende diensten.

Wij verzorgen onder meer de financiële administratie en de salarisadministratie of zetten in samenspraak met onze klanten de administratieve organisatie op. Op het vlak van administratieve coaching en begeleiding controleren we onder meer de financiële administratie, salarisadministratie en de overige administraties.

Bovendien bemiddelen en onderhouden wij contact met de belastingdienst, kredietinstanties, bedrijfsverenigingen, banken en verzekeringsmaatschappijen. Tevens geven we periodieke resultaat-, management- en belastinginformatie.

Administratie
Administratie

Tax&zo ondersteunt vele bedrijven en particulieren….

Salarisadministratie
Salarisadministratie

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden aan Tax&zo?

  • U…
Belastingaangifte
Belastingaangifte

De belastingwetgeving verandert voortdurend. Het is…