Image Top slider

Afspraak is afspraak!

Image Top slider

Afspraak is afspraak!

Center Slider
Beste prijs

Scherpe en heldere tarieven.

Center Slider
Goede service

Net dat stapje extra.

Center Slider
Altijd beschikbaar

Bel, mail of kom gewoon langs.

Administratiekantoor Apeldoorn

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Apeldoorn en omgeving waar u terecht kunt voor al uw administratieve vragen en werkzaamheden. Heeft u zelf niet de kennis, vaardigheden of tijd voor administratie? Maak dan kennis met Tax&zo!

Tax&zo

Administratiekantoor Tax&zo heeft in de afgelopen jaren een ruime ervaring opgedaan in het doen van administratieve werkzaamheden van allerlei aard. Onlangs hebben wij besloten om zelfstandig door te gaan als kantoor om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Diensten van ons administratiekantoor

Een administratiekantoor biedt diverse diensten aan, gericht op zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Zo kunt u bij ons terecht voor loonadministratie en verdere financiële administratie voor uw onderneming. Daarnaast kunnen wij ook de volledige belastingaangifte en jaarrekening van uw bedrijf of bedrijven voor onze rekening nemen.

Voor particuliere opdrachtgevers bieden wij het de belastingaangifte aan, inclusief het voorbereidend werk en het indienen van de aangifte. Ook kunnen zij bij ons terecht voor pensioenplannen en koop- of huurovereenkomsten.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de voordelen die Tax&zo administratiekantoor in en rondom Apeldoorn u te bieden heeft? Kom dan kennis maken! U kunt met ons in contact komen door een mail te sturen of te bellen naar 06-36555890.

Heeft u vragen ?


Please leave this field empty.

AdministratieBottom-slider afbeelding

Het pakket van administratieve, boekhoudkundige en belasting adviserende diensten van Tax&zo is zeer divers.

BelastingadviesBottom-slider afbeelding

Heeft u behoefte aan helder en persoonlijk belastingadvies? Tax&zo helpt u graag!

BelastingaangifteBottom-slider afbeelding

Hulp nodig bij uw belastingaangiften? Tax&zo is u graag van dienst op het gebied van inkomstenbelasting, omzetbelasting en meer!