Image Top slider

Afspraak is afspraak!

Image Top slider

Afspraak is afspraak!

Center Slider
Beste prijs

Scherpe en heldere tarieven.

Center Slider
Goede service

Net dat stapje extra.

Center Slider
Altijd beschikbaar

Bel, mail of kom gewoon langs.

Administratiekantoor Eerbeek zoeken

Bent u op zoek naar een kundig en betrouwbaar administratiekantoor, werkzaam in Eerbeek en omgeving die kunt inschakelen? Een kantoor dat reeds meerdere jaren bestaat en in die jaren een eigen ervaring en expertise heeft opgebouwd waarvan u kunt profiteren? Maak dan kennis met Tax&zo!

Over Tax&zo

Tax&zo is een jong doch ervaren administratiekantoor dat is gevestigd in Apeldoorn, maar ook klanten uit Eerbeek en andere plaatsen ondersteunt dan wel ontlast. Het kantoor is gespecialiseerd in administratieve- en belastingzaken en verleent daarbij een goede en passende service aan iedere klant. Deze service wordt als zeer toegankelijk ervaren en is voor zowel particulieren als bedrijven een welkome afwisseling bij hun administratieproblemen. Bij Tax&zo mag u meer verwachten dan dat u gewend bent van een ander administratiekantoor. Wij denken niet alleen verder, maar bieden daardoor ook passende en situatie- en persoonsgerichte oplossingen voor alle zaken die te maken hebben met administratie. Onze diensten bieden wij aan tegen scherpe tarieven.

Onze diensten

Onze diensten omvatten alles op het gebied van administratie, ons kantoor is nou eenmaal breed georienteerd en voorzien van verschillende specialisaties. Onze klantenkring is uiteenlopend en werkzaam in verschillende branches en sectoren. Wij werken voor particulieren en voor ondernemingen en organisaties, ook u bent van hartr welkom. Onze diensten omvatten onder meer dit:

  • Volledig verzorgen van uw administratie;
  • Advies op het gebied van belastingen en subsidies;
  • Verzorgen van belastingaangiften voor IB, OB en Vpb;
  • Salarisadministratie;
  • Aanvragen van toeslagen en subsidies;
  • Dienstverlening voor VvE’s;
  • Begeleiding voor (startende) ondernemers;
  • Tussentijdse controleberekeningen;
  • Correspondentie met diverse instanties, indien nodig.

Contact opnemen

Er zijn veel mogelijkheden die Tax&zo u te bieden heeft op het gebied van administratie (uitbesteden). Heeft u een vraag of opmerking over onze diensten of over onze werkwijze? Neem contact met ons op om deze te stellen. Tax&zo, uw administratiekantoor in Eerbeek en omgeving zijn.

Heeft u vragen ?


Please leave this field empty.

AdministratieBottom-slider afbeelding

Het pakket van administratieve, boekhoudkundige en belasting adviserende diensten van Tax&zo is zeer divers.

BelastingadviesBottom-slider afbeelding

Heeft u behoefte aan helder en persoonlijk belastingadvies? Tax&zo helpt u graag!

BelastingaangifteBottom-slider afbeelding

Hulp nodig bij uw belastingaangiften? Tax&zo is u graag van dienst op het gebied van inkomstenbelasting, omzetbelasting en meer!