Image Top slider

Afspraak is afspraak!

Image Top slider

Afspraak is afspraak!

Center Slider
Beste prijs

Scherpe en heldere tarieven.

Center Slider
Goede service

Net dat stapje extra.

Center Slider
Altijd beschikbaar

Bel, mail of kom gewoon langs.

Administratiekantoor in Gorssel

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Gorssel en omgeving die u allerlei administratieve en boekhoudkundige taken uit handen neemt? Heeft u zelf niet de kennis, vaardigheden of tijd voor administratie? Maak kennis met Tax&zo!

Tax&zo

Administratiekantoor Tax&zo heeft in de afgelopen jaren een ruime ervaring opgedaan in het doen van administratieve werkzaamheden van allerlei aard. Onlangs hebben wij besloten om zelfstandig door te gaan als kantoor om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Diensten van ons administratiekantoor

Een administratiekantoor biedt diverse diensten aan, gericht op zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Zo kunt u bij ons terecht voor loonadministratie en verdere financiële administratie voor uw onderneming. Daarnaast kunnen wij ook de volledige belastingaangifte en jaarrekening van uw bedrijf of bedrijven voor onze rekening nemen.

Voor particuliere opdrachtgevers bieden wij het doen van de volledige belastingaangifte aan, inclusief al het voorbereidend werk en dienen vervolgens de aangifte in. Ook kunt u bij ons aankloppen voor pensioenplannen en koop- of huurovereenkomsten.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u weten welke van bovenstaande diensten van ons administratiekantoor in en rondom Gorssel voor u het meest geschikt zijn? Of wilt u liever bespreken wat wij nog meer voor u kunnen doen of hoe wij te werk gaan? Neem bij deze en al andere vragen contact met ons op. U komt met ons in contact door een mail te sturen of te bellen naar 06-36555890.

Heeft u vragen ?


Please leave this field empty.

AdministratieBottom-slider afbeelding

Het pakket van administratieve, boekhoudkundige en belasting adviserende diensten van Tax&zo is zeer divers.

BelastingadviesBottom-slider afbeelding

Heeft u behoefte aan helder en persoonlijk belastingadvies? Tax&zo helpt u graag!

BelastingaangifteBottom-slider afbeelding

Hulp nodig bij uw belastingaangiften? Tax&zo is u graag van dienst op het gebied van inkomstenbelasting, omzetbelasting en meer!